Stalen deuren

Een statement van stijl en moderniteit

Bent u op zoek naar stijlvolle en duurzame deuroplossingen voor uw woning of bedrijfspand? Zoek niet verder! Bij Sandoors zijn wij gespecialiseerd in stalen deuren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. We vertellen u graag meer over de voordelen van stalen deuren en waarom u bij Sandoors aan het juiste adres bent.


Stalen deuren winnen de laatste jaren sterk aan populariteit en dat is niet zonder reden. Ze bieden een moderne uitstraling en creëren een gevoel van ruimte en openheid in elke ruimte. Het strakke en minimalistische ontwerp van stalen deuren past perfect bij verschillende interieurstijlen, of het nu gaat om een modern, industrieel of klassiek interieur.

 

 

Bij Sandoors begrijpen we dat elke klant uniek is en zijn eigen wensen heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan stalen deuren aan. Onze deuren kunnen worden aangepast aan uw specifieke afmetingen en ontwerpeisen, zodat u een deur krijgt die perfect past bij uw interieur.

Duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit

Onze stalen deuren worden vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. We werken alleen met hoogwaardige materialen en maken gebruik van de nieuwste productietechnieken om de beste kwaliteit te garanderen. Onze ervaren en toegewijde vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van uw stalen deuren, waarbij ze streven naar perfectie in elk detail.

 

Bij Sandoors streven we naar volledige klanttevredenheid. We bieden een uitstekende service en begeleiden u graag gedurende het hele proces, van advies en ontwerp tot installatie en nazorg. Onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en professioneel advies op maat.

 

Kies voor stijl, duurzaamheid en veiligheid met stalen deuren van Sandoors. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar om uw deurdromen werkelijkheid te maken!

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.