Thuis in staal

Thuis in staal

Bij Sandoors zijn we experts in metaalbewerking en het maken van unieke, luxe stalen binnendeuren. We bestaan al meer dan (aantal) jaar en in die tijd hebben we de kunst van het maken van prachtige stalen deuren geperfectioneerd. Onze deuren worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, en we gebruiken state-of-the-art productie technieken om ervoor te zorgen dat elke deur perfect is. Naast onze hoge kwaliteitsnormen bieden we ook een breed scala aan stijlen en ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele deur of iets moderners, wij hebben de perfecte optie voor u. En omdat we thuis zijn in staal, kunnen we onze klanten de best mogelijke prijs bieden voor hun deuren. Als u nieuwe binnendeuren voor uw huis overweegt, bel ons dan zeker even. Wij tonen u graag onze volledige productlijn en helpen u de perfecte deur voor uw huis te vinden.

Stalen binnendeuren thuis

Thuis in staal – zo denken wij graag over onze binnendeuren. Staal wordt altijd al geassocieerd met kracht en duurzaamheid, en onze binnendeuren vormen daarop geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardig staal, zijn ze ontworpen om de ontberingen van het dagelijks gebruik te weerstaan. Of u nu op zoek bent naar een traditionele stijl of iets moderners, onze stalen deuren kunnen uw huis de uitstraling geven die u wenst. En omdat ze van staal zijn gemaakt, zijn ze ook uiterst onderhoudsarm – u hoeft ze alleen maar af te nemen met een vochtige doek en ze zien er weer als nieuw uit. Dus als u op zoek bent naar een binnendeur die de tand des tijds zal doorstaan, kies dan voor een stalen deur bij Sandoors.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.