Welkom bij Sandoors® Stalen Binnendeuren

Van bijbaan naar bloeiend bedrijf

Sander Weerheim is de man achter Sandoors® Stalen Binnendeuren. Zijn fascinatie voor metaalbewerking kreeg hij met de paplepel ingegoten.

Al in zijn jonge jaren was hij na schooltijd altijd te vinden in het metaalverwerkingsbedrijf en de glashandel van zijn vader. Daar leerde hij wat echt vakwerk is.

Hij hoort de woorden van zijn vader nog luid en duidelijk: “Lever geen gepruts. Stop ergens liever een uurtje extra in, zodat het echt goed is.”

Natuurlijk leerde hij in die tijd ook alles over de verwerking van metaal en glas. Precies de ingrediënten die je nodig hebt voor een stalen deur, maar die link had hij nog niet gelegd. Dat kwam pas toen de vader van een vriend hem vroeg: “Hee Sander, kun jij geen stalen deur voor me maken?”

Zo begon het.

Niet veel later kwam de volgende aanvraag en die bleven komen. Bij elke deur perfectioneerde Sander een extra detail. Al snel ontdekte hij: wat andere fabrikanten doen, dat kan ik veel beter. En dat zagen zijn klanten ook.

Inmiddels is wat begon als een bijbaan uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Met een team vakmensen, een volwaardige productiefaciliteit en prachtige showroom heeft Sandoors® al voor meer dan 2000 tevreden interieurliefhebbers stalen binnendeuren op maat gemaakt.

Echt vakmanschap. Dat zie, voel en hoor je.

Het Sandoors® team

Sander Weerheim
– Oprichter en eigenaar

Randall
– Inmeten & Montage

Rick
– TIG-lasser

Odin
– TIG-lasser & Montage

Kevin
– TIG-lasser & Montage

Maurice
– TIG-lasser

Babette
– Office manager

Bella Weerheim
– Sfeermedewerker

Stalen binnendeuren van ongeëvenaarde kwaliteit

Wij hebben elk detail van de stalen binnendeur onder de loep genomen en geperfectioneerd. Inmiddels durven we het te zeggen: niemand maakt betere stalen binnendeuren dan wij.

Wij zijn overtuigd van ons product, daarom hoef je niet extra te betalen voor garantie. Gaat er binnen 2 jaar iets kapot? Wij fixen het.

10 jaar garantie op het glas, het laswerk en de poedercoating

Wij werken met de beste materialen en de beste vakmensen. Daarom durven we je 10 jaar garantie te geven op het glas, het laswerk en de poedercoating. Er moeten hele gekke dingen gebeuren om die kapot te krijgen.

Gebeurt het binnen 10 jaar toch? Dan repareren wij het gratis.

“Sandoors is een top bedrijf! Wij hebben een dubbele deur laten maken. Advies, service en kwaliteit vanaf offerte tot de aflevering klopt. Afspraken worden nagekomen en wensen worden perfect uitgevoerd. Echte vakmanschap. Dank aan het hele team.”

– Mark Beat

Vakmensen maken jouw deur van staal

Wij gaan voor kwaliteit. Daarom bezuinigen we niet op ons personeel. Zo werken we onder andere met goed opgeleide lassers, die TIG kunnen lassen. Dat zegt je waarschijnlijk weinig, maar vertrouw ons maar: dat ga je zien. Aan de strakke, verfijnde lasnaden op je deur.

Bezoek onze showroom in Berkel en Rodenrijs

We kunnen je van alles vertellen, maar het is veel beter als je even bij ons langskomt. Als je ervoor staat dan zie, voel en hoor je de kwaliteit van onze stalen deuren.

We zijn gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dat ligt tussen Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer in.

Kom je bij ons langs?