Stalen deur in een kleur naar keuze

Match de kleur perfect met je interieur

Wij maken onze stalen deuren helemaal op maat en kunnen ze in elke RAL-kleur spuiten. Of je nu een specifieke tint zwart, een zachte pasteltint of een lekker fel kleurtje zoekt. Alles is mogelijk. Vanzelfsprekend denken we hierin ook graag met je mee.

Wij snappen het. Als interieurliefhebber wil je dat jouw stalen deur perfect in jouw interieur past. Kies zelf een RAL-kleur om jouw deur perfect af te stemmen op het kleurenpalet in je huis of kantoor.

Of je nu gaat voor een gedurfde kleur die alle ogen naar zich toe trekt of een ingetogen tint die subtiel blendt met je interieur. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit lekker de vrije loop.

De stappen naar jouw droomdeur

Stap 1 Kom langs in onze showroom

In de showroom bespreken we jouw wensen en eisen en adviseren we je over de mogelijkheden. Natuurlijk krijg je ook de kans om alle opties met eigen ogen te zien. Daarna kunnen we je meestal direct een prijsopgave geven. Maak een afspraak, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben.

Stap 2 Maak een inmeetafspraak

Ben je akkoord met de prijsopgave? Dan maken we een afspraak om te komen inmeten. Zo weten we zeker dat jouw deur straks perfect past. Dit doen wij altijd zelf, zodat het goed gebeurt.

Stap 3 Wij maken jouw stalen deur volledig op maat

Na het inmeten gaan wij aan de slag met jouw stalen deur. Wij doen er alles aan om jouw deur zo mooi mogelijk te maken: we werken alleen met de beste vakmensen, machines en materialen.

Stap 4 Wij komen je deur zelf monteren

Is de deur klaar? Dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor de montage. Ook het monteren doen wij zelf.

Dit is handig om te weten

Er zijn een aantal belangrijke verschillen:

  • Een aluminium deur wordt vaak geautomatiseerd geproduceerd, terwijl een stalen binnendeur altijd met de hand gemaakt wordt.
  • Een aluminium deur haalt de sterkte uit het glas. Daar worden profielen opgeplakt of geklikt. Bij een stalen deur komt de sterkte uit het staal. Dat maakt de deur een stuk steviger.
  • Een aluminium deur wordt niet gelast. Daardoor ontstaan er altijd open bewerkingsnaden. Bij een stalen binnendeur worden alle delen netjes aan elkaar gelast, waardoor alles mooi op elkaar aansluit.
  • Ook handgrepen kunnen niet aan een aluminium deur gelast worden. Die worden er dus altijd op geplakt of geschroefd. Dat ziet er minder mooi afgewerkt uit.
  • Aluminium deuren worden maar één keer gepoedercoat. Wij doen dat bij onze stalen deuren altijd twee keer, waardoor de coating veel slijtvaster is.

Ja, dat kan. De stalen binnendeur kan in elke RAL-kleur gepoedercoat worden.

Bij Sandoors wordt er uitsluitend TIG-gelast, omdat dit veel strakkere lasnaden oplevert. TIG-lassen vereist meer techniek en precisie, maar zorgt voor een veel mooiere afwerking.

Meestal kunnen we binnen 2 weken komen inmeten en duurt het vanaf dat moment 7 weken voor de deur gereed is voor plaatsing. Bij grote drukte kan deze levertijd afwijken. Wij raden aan om de deur op tijd te bestellen, om zeker te zijn van een tijdige levering. Ben je benieuwd naar de actuele levertijden? Neem dan contact met ons op.

Een scharnierdeur kan altijd gecombineerd worden met vloerverwarming. Een taatsdeur of schuifdeur kan in 99% van de gevallen ook op een vloer met vloerverwarming geplaatst worden. Bij het inmeten van de deur zullen we dit checken.

Natuurlijk zijn onze stalen binnendeuren leverbaar in de klassieke kleuren wit en zwart, maar je kunt je stalen deur door ons in elke RAL-kleur laten poedercoaten. Wil je iets bijzonders?

Ga dan voor een van de kleuren uit onze Sandoors Colors Collection: brons, messing of koper. Deze kleuren vind je bij niemand anders, omdat poedercoating in deze kleuren lastig te maken en aan te brengen is. Wij hebben flink geïnvesteerd om deze kleuren zelf te ontwikkelen.

De standaard fijnstructuur poedercoating is krasvast. Met een stofzuiger kun je er rustig tegenaan stoten en als er een ring of horloge tegenaan komt zal dat geen kras opleveren. Door de matte afwerking ga je ook vette vingers niet snel zien. Er zijn soorten coating die glanzender zijn, waardoor deze gevoeliger zijn voor krassen en vette vingers. Vraag ons gerust om advies.

Onze deuren zijn altijd voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Dat betekent dat je heel hard je best moet doen om het glas te breken. Het glas zal bij een breuk bovendien nooit uit elkaar spatten, omdat er een folie tussen zit dat het glas bij elkaar houdt. Er ontstaan dus hoogstens barsten, maar je kunt niet door de deur vallen.

Je krijgt 10 jaar garantie op het glas. Die garantie kunnen we bieden, omdat het bijna nooit voorkomt dat ons glas breekt. Gebeurt het toch? Dan vervangen wij het gratis voor je.

Bel: 010 – 321 6180
Mail: info@sandoors.nl
Of maak een afspraak

Krijg ook een persoonlijk advies

Mijn team en ik staan voor je klaar

Zo mooi als wij ze maken, zie je ze nergens. En al helemaal niet voor die prijs. Ongeëvenaarde kwaliteit met Nederlands vakmanschap. Dat is mijn antwoord als iemand vraagt waarom ze voor ons moeten kiezen.

Familie en vrienden omschrijven mij als een extreme perfectionist. En ik denk dat ze gelijk hebben 🙂

Ik wil dat je van het begin tot het eind perfect wordt geholpen.
Met de garantie dat je een leven lang plezier hebt van de mooiste stalen binnendeuren op maat. Daarom maken we alles zelf.

– Sander Weerheim
Oprichter en eigenaar Sandoors® Stalen Binnendeuren

Sandoors team