Deuren met vaste zijpanelen

Een harmonieuze combinatie van functionaliteit en esthetiek

Bent u op zoek naar een unieke en eigentijdse deuroplossing voor uw woning of bedrijfspand? Zoek niet verder! Bij Sandoors zijn wij gespecialiseerd in het leveren van stalen deuren met een vast zijpaneel, waardoor u een prachtige entree met een moderne uitstraling kunt creëren. We vertellen u graag meer over de voordelen van stalen deuren met een vast zijpaneel en waarom u bij Sandoors aan het juiste adres bent.

 

Stalen deuren met een vast zijpaneel zijn de perfecte keuze voor diegenen die een indrukwekkende en ruimtelijke entree willen creëren. Met het vaste zijpaneel naast de deur kunt u een panoramisch uitzicht creëren en natuurlijk licht in uw interieur laten stromen. Deze deurconfiguratie biedt een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor uw ruimte groter en opener aanvoelt.

 

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden stalen deuren met een vast zijpaneel ook praktische voordelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze duurzaam en robuust zijn. Stalen deuren zijn bestand tegen slijtage en kunnen jarenlang meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

DEUREN MET VASTE ZIJPANELEN VAN SANDOORS

 

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u bij Sandoors ook kiezen voor stalen deuren met panelen. Stalen deuren in combinatie met panelen zijn zeer geschikt als u een kamer en suite wilt creëren. Op deze manier heeft u twee ruimtes die door de stalen deuren toch met elkaar zijn verbonden. In de keuze voor panelen is veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor panelen aan elke kant van de deur. Ook in de panelen zelf kunt u kiezen voor een eigen vlakverdeling. 

 

 

Bij Sandoors worden alle stalen deuren volledig op maat gemaakt met staal en veiligheidsglas. Een laag poedercoating zorgt ervoor dat de staal zeer lang onaangetast blijft.  In onze deuren met vaste zijpanelen wordt gelaagd glas toegepast. Gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere lagen glas met veiligheidsfolie en voorkomt dat bij een breuk glas uiteenvalt in stukken. De stalen binnendeuren van Sandoors vallen op door hun ranke profielen, voor een chique of juist industriële uitstraling. U heeft de mogelijkheid om uw stalen deur helemaal zelf te ontwerpen in onze deurenconfigurator. Kies uit verschillende types en vakverdelingen. Er zijn verschillende draaimechanismen mogelijk bij de stalen deuren van Sandoors. In de sectie hieronder kunt u meer lezen over onze draaimechanismen.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Advies gesprek
Laat u zich graag adviseren over de stalen deuren van Sandoors? Plan dan vandaag nog een gratis advies gesprek in. 

Verhoogde lichtinval, verbeterde ruimtelijkheid en naadloze integratie

Bij Sandoors begrijpen we dat elke klant unieke wensen heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden voor stalen deuren met een vast zijpaneel. Of u nu gaat voor een combinatie van glas en staal, of zelfs een uniek patroon of ontwerp, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze deuren kunnen worden samengesteld aan uw specifieke afmetingen en ontwerpeisen, zodat u een deur krijgt die perfect past bij uw interieur.

 

Bij Sandoors streven we naar vakmanschap en kwaliteit. Onze stalen deuren met een vast zijpaneel worden met zorg en precisie vervaardigd. We werken alleen met hoogwaardige materialen en maken gebruik van geavanceerde productietechnieken om de beste resultaten te garanderen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van uw stalen deur, waarbij ze streven naar perfectie in elk detail.

 

Kies voor stijl, ruimte en duurzaamheid met stalen deuren met een vast zijpaneel van Sandoors. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw deurdromen!

DRAAIMECHANISMEN

De keuze van het draaimechanisme is zeer belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid in uw situatie. Of het schuifmechanisme. Want naast de keuze voor een scharnier of een taatsscharnier kunt u ook kiezen voor schuifdeuren. We geven u graag een advies welk draai- of schuifmechanisme bij de stalen binnendeuren van uw woning passen.