Referenties

Kijk binnen bij andere interieurliefhebbers…

Als je wilt gaan voor de mooiste stalen binnendeuren, dan kies je voor Sandoors®. Niet omdat wij het zeggen maar omdat onze klanten de deur bij ons plat lopen. De vele 5-sterren reviews op Google zijn de ultieme bekroning op ons werk.

We hebben van 2.527 interieurliefhebbers recensies, hier zijn enkele van onze favorieten!

Google-Beoordeling
5.0
Gebaseerd op 92 recensies
Uitstekend
5.0
Sjaak L.
Sjaak L.
Alles is volgens afspraak vervaardigd en gemonteerd. Er wordt goed uitleg gegeven en meegedacht
Claudia S.
Claudia S.
Vandaag door Sandoors ons traphekje laten vervangen door een op maat gemaakt stalen exemplaar. Sander heeft àlles persoonlijk opgemeten en denkt mee in oplossingen. De monteurs zijn voorzien van alle benodigde gereedschappen en werken uiterst secuur en rustig met oog voor detail.Resultaat is prachtig en echt een aanrader
De A.
De A.
Twee prachtige bronzen stalen deuren geplaatst. Erg tevreden mee. Topkwaliteit deuren en super service!
Mariska
Mariska
Op een zaterdagochtend had ik een oriënterend gesprek bij Sandoors.In een overzichtelijke ruimte, schuin boven de hal waar de deuren worden gemaakt, waar een verscheidenheid aan deuren, kleuren, sluitingen en glaskleuren zijn tentoongesteld, vertelde Sander met passie zijn verhaal over de mogelijkheden en zijn kwaliteitsnormen.Onder het genot van een kopje koffie gaf hij een indicatie wat mijn op maat gemaakte stalen deur zou gaan kosten.Met deze info en een goed gevoel weer huiswaarts gegaan. ’s Avonds ook nog eens rustig op Sandoors Instagram gescrold door vele al gerealiseerde mooie deuren en aanverwante stalen producten (echt een aanrader om te bekijken).Wat nachtjes geslapen en toen de knoop doorgehakt welk model deur het uiteindelijk zou worden.Na de opdracht te hebben getekend werd een al paar dagen later het inmeten met laser apparatuur zorgvuldig thuis gedaan.7 weken later kwam het lang verwachte appje met de mededeling dat de deur gereed was en kon worden geplaatst.De 2 monteurs hebben keurig netjes gewerkt en de deur in 2 uur geplaatst.Een paar dagen later was er nog een kleine correctie nodig. Met een kort telefoontje en een appje was een nieuwe afspraak snel gemaakt en werd het probleem opgelost.Ik ben super blij dat ik uiteindelijk besloten heb om mijn stalen deur bij Sandoors te kopen.Een groot compliment aan het hele team voor het maken en plaatsen van deze prachtig deur.
Marja Rossum V.
Marja Rossum V.
Super mooie stalen deuren , goed advies, vriendelijk , meedenkend , precies netjes , firma omaan te bevelen . Wij zijn er in ieder geval heel blij mee .
Jantine K.
Jantine K.
Sandoors heeft in ons huis drie prachtige stalen taatsdeuren, een vast paneel met glas en een stalen trapleuning geïnstalleerd. De communicatie met Sander verloopt zeer soepel, er wordt meegedacht en de plaatsing is zeer voorspoedig (ruim binnen de beloofde tijd) verlopen. Alles werd ook keurig achtergelaten. Zeer zeker een aanrader om eens een afspraak mee te maken als je op zoek bent naar een leverancier van stalen deuren.
henk T.
henk T.
Super tevreden over de stalen deuren van SANDOORS, er zijn er 4 geplaatst waarvan 1 x taatsdeur, 1 x schuifdeur , 1x toilet + hal deur met kozijn. Ze zijn vooraf uiters zorgvuldig komen inmeten zodat bij plaatsing van de deuren zich geen problemen voordeden. De deuren zijn in een super mooie donkere brons kleur coating gespoten. Monteurs die ze plaatsen werken heel netjes en secuur.Kan dit bedrijf dus van harte aanbevelen.
Wim de L.
Wim de L.
Binnen een minuut na binnenkomst waren we diep onder de indruk en vol vertrouwen in de professionaliteit van deze jonge ondernemer. Dit is een bedrijf waar alles klopt. En dat bleek ook. In no-time kozen wij voor een prachtige stalen taatsdeur die inmiddels onze slaapkamer heeft verrijkt. Een prestatie, want in ons huis is werkelijk geen enkele hoek volledig recht. We kunnen de dienstverlening van Sandoors bij iedereen aanbevelen!
Ilona Van der K.
Ilona Van der K.
Fijn contact, super goed geluisterd naar onze wensen en ideeën, Sander komt de deur nauwkeurig in meten, snelle levering en goede montage. In 1 woord: TOP!
Gertjan van den B.
Gertjan van den B.
Keurig ontvangen op jullie locatie voor het eerste en tevens defenitieve gesprek.Alles is volgens afspraak en volgens planning geleverd.Super blij met dit mooie resultaat
Caroline Z.
Caroline Z.
Punctueel, meedenkend, prachtige kwaliteit, plaatsing en afwerking is keurig gedaan. Ik ben een tevreden klant.
Yasemin E.
Yasemin E.
Twee prachtige bronskleurige stalen deuren laten plaatsen. Van het eerste gesprek tot de montage, alles verliep top. Zeker een aanrader dus. Bedankt!
Arjen Van Der M.
Arjen Van Der M.
Wij zijn heel erg blij met de dubbele taatsdeuren die bij ons geplaatst zijn door Sandoors.Van een oriënterend bezoek aan de showroom tot en met plaatsing zijn wij super fijn en professioneel geholpen waarbij gemaakte afspraken goed worden nagekomen.Het resultaat is nog mooier geworden dan we konden bedenken.
Timo T.
Timo T.
We zijn erg blij met het resultaat; 2 taatswanden en een -deur. Er werd heel netjes gewerkt en het resultaat mag er zijn. Het informerend gesprek, het product en jullie vakkundigheid, het is helemaal in orde.Groet Hans&Timo
Thuiszorg C.
Thuiszorg C.
petervandenberg
petervandenberg
Kortgeleden werd door Sandoors een stalen kozijn en draaideur in onze hal en een stalen schuifdeur op onze eerste etage geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat! Na een helder oriënterend gesprek en vervolgens nauwkeurig opmeten van de situatie op locatie werd gestart met de productie die zelfs enkele weken sneller verliep dan oorspronkelijk gepland, erg fijn want zonder afsluitend kozijn naar de hal werd het best fris in huis! De plaatsing werd zeer deskundig uitgevoerd door 2 nauwkeurig en netjes werkende monteurs. Wij zijn er blij met de fraaie stalen aanwinsten in ons huis! Als je stalen deuren overweegt: het verdient zeker aanbeveling je plannen met Sandoors te bespreken, garantie voor mooi resultaat!
Barbara Van D.
Barbara Van D.
Super blij met onze stalen taatsdeur. Waar meerdere bedrijven geen taatsdeur wilde plaatsen (i.v.m. vloerverwarming) gaf Sandoors aan dat dit geen enkel probleem voor hun was. Naast de goede service ook een snelle levertijd.
Roy R.
Roy R.
Wij zijn zeer tevreden met de service van Sandoors BV. Ze hebben onlangs een stalen binnendeur in ons huis geplaatst en het hele proces verliep vlekkeloos. Het team was professioneel, efficiënt en leverde kwalitatief vakmanschap. Vanaf het eerste contact tot de voltooide installatie voelden we ons goed begeleid en gewaardeerd. De deur ziet er prachtig uit en voldoet volledig aan onze verwachtingen. Dank aan Sandoors BV voor een geweldige ervaring - we zouden hen zeker aanbevelen!”
Bülent S.
Bülent S.
We hebben onze stalen deur laten vervaardigen door Sandoors. Ondanks dat het geen standaard situatie betrof en er maatwerk werd gevraagd, wist Sander een prima oplossing te bedenken. Hij luistert goed naar de wensen en behoeften en komt ook de situatie op locatie beoordelen. Het resultaat is prachtig geworden. Kortom pure vakmanschap in combinatie met een perfect klantgevoel.
Stiff
Stiff
Sandoors heeft bij ons zowel een taats- als schuifdeur geplaatst en daarnaast ook trapleuningen geplaatst. Alles ziet er zeer goed uit en is perfect op maat gemaakt.
James W
James W
Heel tevreden over Sandoors. Mooie showroom, waar we goed geholpen werden en genoeg voorbeelden te zien zijn. De plaatsing is ook goed verlopen, vriendelijke en vakkundige monteurs. Wij zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar de deuren van Sandoors vonden wij het mooist.
Garry van den B.
Garry van den B.
Super tevreden, vanaf het begin duidelijke uitleg. Het inmeten ook heel secuur en de plaatsing super netjes en zeer tevreden. Ook de kwaliteit is top gewoon een 10 voor Sandoors Stalen Binnendeuren.
Yassin
Yassin
Enorm tevreden met Sandoors. Online een scherpe prijsindicatie kunnen krijgen met hun tool en op locatie mooi de details kunnen bespreken. Leuk bedrijf wat gerund wordt door een jonge ondernemer. Van aanvraag tot plaatsing, alles was goed geregeld.De deuren mogen er natuurlijk ook wezen 😉
marlon van B.
marlon van B.
Mark B.
Mark B.
Sandoors is een top bedrijf! Wij hebben een dubbele deur laten maken. Advies, service en kwaliteit vanaf offerte tot de aflevering klopt. Afspraken worden nagekomen en wensen worden perfect uitgevoerd. Echte vakmanschap. Dank aan het hele team.
Ronald van D.
Ronald van D.
Absolute aanrader, geweldige service en hoge kwaliteit!
Linda de J.
Linda de J.
Wij zijn ontzettend tevreden met de aankoop van onze stalen taatsdeur.Zeer klantvriendelijk, afspraken worden keurig nagekomen.Een prachtige deur die met alle vakkundigheid gemaakt en geplaatst is. Chapeau!
Marjolein S.
Marjolein S.
Ik ben heel blij met mijn mooie stalen deur van Sandoors! De deur is van goede kwaliteit en van echt staal. Ook ben ik zeer tevreden over de service en de persoonlijke aanpak bij Sandoors.
Richard de C.
Richard de C.
Schuifdeur laten plaatsen, erg tevreden mee. Kwaliteit is erg hoog, mooie afwerking. Duidelijk advies gekregen, diverse mogelijkheden en kleuren besproken en zo tot een mooie passende oplossing gekomen.
Patricia Van Der W.
Patricia Van Der W.
Schuifdeuren besteld en laten plaatsen precies zoals onze wensen waren en zoals ze hebben beloofd heel vriendelijk en kundig personeel ze werken ook heel netjes met respect voor je huis kort om uitermate tevreden
Michiel B.
Michiel B.
Als je van kwaliteit houdt en 'vakidioten', ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn zeer vakkundig en erg prettig geholpen door zowel Sander als zijn montageteam. Het resultaat (dubbele schuifdeur en taatsdeur met vast paneel) is prachtig geworden.
Fam. A.
Fam. A.
We zijn hier heel goed en vriendelijk geholpen. De service is uitstekend en het resultaat is prachtig.
Erik van K.
Erik van K.
In één woord geweldig!Vanaf het eerste moment in de showroom ontstond het gevoel 'hier zitten we goed'. Correct en heel aardig ontvangen. Vriendelijk en toch gelijk to-the-point. Volledig voorgelicht en wij hebben direct besloten tot aankoop. Ook hielp Sander ons bij het vinden van de goeie partij om een oud kozijn te slopen en de wanden recht te stucen. Ook hierover niets dan lof.Het inmeten kon gelukkig al snel plaatsvinden. Dat doet Sander heel professioneel en precies en met laserapparatuur.Aansluitend begon het wachten, alhoewel een zeer redelijke levertijd. Maar als je iets moois wilt, wil je het eigenlijk direct. Omdat het heel precies maatwerk is, gaat dat natuurlijk niet.Eindelijk was het zover en het plaatsen ging heel vlotjes. Het zijn ervaren mensen die de deur kwamen plaatsen en hij past precies! Wij zijn ontzettend blij!
Jolanda P.
Jolanda P.
Wat wij zijn blij met de keuze van Sandoors! Zeer tevreden en super geholpen van A tot Z. Vakmensen, denken met je mee, ook prettig in de omgang, goede uitleg, secure inmeting en plaatsing van onze deur. Komen de afspraken heel goed na. Iedereen aan te raden! Top bedrijf, dank je wel!
Anil P.
Anil P.
Sander en zijn collega's hebben een zeer prachtige taatsdeur in mijn woning geplaatst, de afwerking en service zijn excellent!De tweede opdracht het ontwerpen en plaatsen zijn inmiddels verstrekt aan Sander en zijn collega's.
Jackie O.
Jackie O.
Sunil C.
Sunil C.
Excellent service and result
Nicolette Van D.
Nicolette Van D.
Sandoors heeft bij ons een prachtige stalen schuifdeur geplaatst. Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen uitstekend geïnformeerd. Erg tevreden over de deur, alle details tot aan soft close systeem kloppen. Top gedaan!
Ingrid L.
Ingrid L.
Het is prachtig geworden! Wij zijn bijzonder tevreden over het werk en de service van Sandoors Stalen Binnendeuren. Met name de deskundigheid, het meedenken en het enthousiasme van Sander heeft de doorslag gegeven om in zee te gaan met Sandoors. Ook onze complimenten voor de monteurs, erg vriendelijk en ze werken bijzonder netjes zonder rommel. Heel erg fijn!
Shannen s
Shannen s
Wij zijn ontzettend blij met de mooie deuren. Sandoors beschikt over een hele goede service. Ze staan altijd voor je klaar en denken echt met je mee. Het eindresultaat is geweldig. Het zijn echt vakmannen!!Monteurs werken ook super netjes.
Norbert R.
Norbert R.
Goede service, snelle reactie op vragen en blij met eindresultaat!
Chris van D.
Chris van D.
Fijne club! Levert vakwerk, met prettige communicatie. Aanrader!
Sandra W.
Sandra W.
Wat een service!!! Van 2 open gaten in de woonkamer naar 2 mooie stalen deuren in onze nieuwbouwwoning . 1 deur voor de trapkast met melkglas en een taatsdeur voor de gang met rookglas. Sander zelf heeft zeer secuur ingemeten. En 2 kundige rustige mannen met een zeer professionele gereedschapskar hebben de deuren geïnstalleerd. Goede uitleg qua afstellen en schoonmaken. En ( heel belangrijk) hebben ze achteraf alles netjes opgeruimd en schoongemaakt.Wij zijn heel erg blij met onze mooie deuren en de service.Een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan
Scorpius30
Scorpius30
Deur laten plaatsen. Super blij mee. Staat echt prachtig. Echt een upgrade van mn huis. Prima contact. De jongens die kwamen instaleren waren aardig en vriendelijk. Prima vakwerk. Absolute aanrader.
George A.
George A.
100% tevreden de de taatsdeur. Ziet er heel mooi uit. Nauwkeurig ingemeten en geplaatst zonder rommel te maken.
Agnes Van A.
Agnes Van A.
Sandoors plaatst deuren, die je besteld en verwacht hebt. Zij doen dit alsof zij al jaren ‘aan huis’ komen en goed de weg weten in het huis, waar de deuren geplaatst moeten worden. De gehele operatie loopt bijna geruisloos, zonder hinder in huis of voor de buren. Werkelijk fantastisch. Daarbij is wat geleverd wordt van hoge kwaliteit en schitterend om te zien. Ik ben dankbaar, dat ik Sandoors heb leren kennen. Agnes van Ardenne, Schiedam
Roos M.
Roos M.
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van Sandoors. Sander en zijn collega werken ontzettend precies en de deuren zien er prachtig uit. Ter plaatse is er ruimte voor overleg over details. Onze huiskamer en entree zien er dankzij de deur en de room divider van Sandoors geweldig uit!
Erik
Erik
Zeer mooie deuren, goed advies en installatie.
Jacco&Natasja G.
Jacco&Natasja G.
Vakkundig advies en plaatsing van onze stalen schuifdeur. Mooi werk geleverd!
ADJ H.
ADJ H.
Erg mooi product tegen goede prijs. Sandoors is zeer deskundig en deuren zijn perfect gemonteerd.

Inspireer jezelf

Geef je ogen de kost

Echt vakmanschap. Dat zie, voel en hoor je.

Kies net als 2.527 andere interieurliefhebbers voor ongeëvenaarde kwaliteit

Krijg ook een persoonlijk advies

Mijn team en ik staan voor je klaar

Zo mooi als wij ze maken, zie je ze nergens. En al helemaal niet voor die prijs. Ongeëvenaarde kwaliteit met Nederlands vakmanschap. Dat is mijn antwoord als iemand vraagt waarom ze voor ons moeten kiezen.

Familie en vrienden omschrijven mij als een extreme perfectionist. En ik denk dat ze gelijk hebben 🙂

Ik wil dat je van het begin tot het eind perfect wordt geholpen.
Met de garantie dat je een leven lang plezier hebt van de mooiste stalen binnendeuren op maat. Daarom maken we alles zelf.

– Sander Weerheim
Oprichter en eigenaar Sandoors® Stalen Binnendeuren

Sandoors team