Stalen binnendeuren De Lier

Combinatie van glas en staal voor elegante uitstraling

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw interieur in De Lier te verbeteren? Dan zijn stalen binnendeuren in De Lier van Sandoors misschien wel de perfecte oplossing voor u.

 

Onze stalen binnendeuren bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling aan uw interieur, maar ze zijn ook duurzaam en onderhoudsvrij. Onze ral kleuren en speciale kleuren zoals brons, messing en koper kleur worden gepoedercoat hierdoor zijn onze stalen binnendeuren kras vast.

 

Bij Sandoors begrijpen we dat elke klant uniek is, daarom bieden we een breed scala aan ontwerpopties en afwerkingen voor onze stalen binnendeuren. Onze deuren worden door ons geproduceerd met een aan 2 kanten gelijkzijdig profiel. Of u nu op zoek bent naar een strak, modern ontwerp of een meer traditionele stijl, wij hebben de oplossing voor u.

 

Een van de belangrijkste voordelen van stalen binnendeuren is hun vermogen om natuurlijk licht door te laten. Dit creëert een open en luchtige sfeer in uw woning of bedrijfspand in De Lier. Onze stalen binnendeuren in De Lier zijn verkrijgbaar met verschillende soorten glas, zoals mat, gekleurd of gefacetteerd glas, waardoor u de perfecte combinatie kunt vinden om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Onze deuren worden standaard voorzien van veiligheidsglas.

Stevige constructie die jarenlang meegaat

Bij Sandoors hechten we veel waarde aan vakmanschap en hoogwaardige afwerking, en daarom worden onze deuren handgemaakt met de beste productietechnieken en maken we gebruik van de TIG lasmethode. TIG lassen staat bekend om zijn superieure kwaliteit en nauwkeurigheid.


Bij Sandoors hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden wij een uitgebreide klantenservice en werken wij samen met u om de perfecte stalen binnendeur te ontwerpen voor uw specifieke wensen en behoeften. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een naadloze installatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van ons werk.


Dus als u op zoek bent naar een manier om uw interieur met stalen binnendeuren in De Lier te verbeteren, overweeg dan onze stalen binnendeuren van Sandoors. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor uw project. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominterieur.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.