Stalen binnendeuren Delft

Bestand tegen slijtage en beschadigingen

Bent u op zoek naar stijlvolle en duurzame stalen binnendeuren in Delft? Overweeg dan de stalen binnendeuren van Sandoors. Onze stalen deuren zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een uniek designelement toe aan uw interieur.


Onze stalen binnendeuren zijn gemaakt van echt staal. Onze ral kleuren en speciale kleuren zoals brons, messing en koper kleur worden gepoedercoat hierdoor zijn onze stalen binnendeuren kras vast. Dit maakt ze ideaal voor intensief gebruik in bijvoorbeeld woon- of werkomgevingen. Bovendien zijn onze stalen deuren onderhoudsvrij, gaan ze lang mee en behouden altijd hun exclusieve uitstraling.

 

Bij Sandoors bieden we een breed scala aan ontwerpopties voor onze stalen binnendeuren. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke look of juist een meer traditioneel design, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze ontwerpen zijn aanpasbaar aan uw wensen, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen unieke stijl te creëren.

 

Een van de belangrijkste voordelen van stalen binnendeuren is dat ze een ruimtelijk effect geven aan uw interieur. Onze deuren worden door ons geproduceerd met een aan 2 kanten gelijkzijdig profiel. Door de transparantie van ons veiligheidsglas en de slanke stalen frames creëren ze een open en lichte sfeer. Dit kan vooral in kleine ruimtes zoals appartementen in Delft, waar ruimtegebruik belangrijk is, een groot verschil maken.

Stevige constructie die jarenlang meegaat

Bij Sandoors hechten we veel waarde aan vakmanschap en hoogwaardige afwerking, en daarom worden onze deuren handgemaakt met de beste productietechnieken en maken we gebruik van de TIG lasmethode. TIG lassen staat bekend om zijn superieure kwaliteit en nauwkeurigheid.


Bij Sandoors bieden wij onze klanten een volledig op maat gemaakte ervaring. Wij werken nauw samen met u om de perfecte stalen binnendeur te ontwerpen die past bij uw interieur, budget en specificaties. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een naadloze installatie, waardoor u zeker weet dat uw stalen binnendeuren in Delft perfect in uw huis passen.


Kies voor de duurzaamheid en stijl van stalen binnendeuren in Delft van Sandoors. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor uw project.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.