Stalen binnendeuren

Een unieke uitstraling met de perfecte pasvorm

Stalen binnendeuren zijn een perfecte combinatie van elegantie, duurzaamheid en modern design. Bij Sandoors begrijpen we dat uw interieur een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl, en daarom bieden wij een uitgebreide collectie stalen binnendeuren aan die uw ruimte transformeren en een unieke uitstraling geven.

 

Onze stalen binnendeuren zijn vervaardigd van echt staal dat niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook een tijdloze schoonheid uitstraalt. Het slanke profiel en de strakke lijnen van de stalen frames voegen een modern en industrieel tintje toe aan uw interieur. Of u nu een minimalistisch design wilt creëren of juist gaat voor een meer klassieke uitstraling, onze stalen binnendeuren passen perfect bij elke interieurstijl.

 

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden stalen binnendeuren ook praktische voordelen. Het sterke staal zorgt voor stabiliteit en veiligheid, terwijl het toch een open en ruimtelijk gevoel behoudt. De deuren kunnen worden voorzien van veiligheidsglas, waardoor natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt en een gevoel van verbinding tussen verschillende kamers creëert.

Stijlvol design, ruimtebesparing en veelzijdigheid

Bij Sandoors begrijpen we dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn. Daarom bieden we een breed scala aan ontwerpen, afmetingen en configuraties voor onze stalen binnendeuren. Of u nu kiest voor een enkele deur, dubbele deuren, schuifdeuren of zelfs taatsdeuren, wij hebben de perfecte oplossing om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen.


Onze stalen binnendeuren worden met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd. Ons ervaren team van experts begeleidt u gedurende het hele proces, van het ontwerp tot de installatie. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat elke stap van het proces aan uw verwachtingen voldoet.


Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met stalen binnendeuren van Sandoors. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons toegewijde team staat klaar om uw interieur te transformeren met prachtige stalen binnendeuren die een statement maken in uw woning.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.