Stalen binnendeuren

stijl stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren zijn een geweldige manier om het uiterlijk van uw huis te verbeteren. Ze zijn stijlvol en slank, en kunnen worden uitgerust met allerlei verschillende sluitingen en handgrepen. U kunt ook het type deur kiezen dat u wilt, of het nu een taatsdeur, schuifdeur of scharnierende deur is. stalen deuren zijn ook zeer sterk en duurzaam, zodat u weet dat ze jarenlang meegaan. En omdat ze van staal zijn gemaakt, zijn ze ook heel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe deur voor uw huis, zijn stalen deuren een geweldige optie om te overwegen.

 

Stalen deuren zijn een opvallend beeld in de moderne woonkamer. Door het grote glasoppervlak laten de deuren veel licht binnen. De slanke stalen deuren passen daarom ideaal bij de moderne inrichting van een woning en staan erg goed in de woonkamer, keuken of hal. Stalen deuren staan bekend als zwaar en duur, maar de deuren van Sandoors zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze licht en betaalbaar zijn. Een stalen deur stel je eenvoudig samen in de configurator, waar de prijzen direct zichtbaar zijn. Stalen deuren zijn een geweldige manier om stijl en licht aan uw huis toe te voegen.

Gepersonaliseerde stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren zijn al lang een populaire keuze voor huiseigenaren die een stijlvolle en moderne uitstraling voor hun huis zoeken. Dankzij het grote glasoppervlak laten stalen deuren veel licht binnen, waardoor ze een geweldige optie zijn om woonruimtes op te fleuren. Stalen deuren zijn ook zeer slank, waardoor ze een slanke en elegante uitstraling hebben die perfect is voor hedendaagse woningen. Terwijl stalen deuren vrij duur kunnen zijn, biedt Sandoors met zijn lijn aluminium deuren een betaalbaarder alternatief. Deze deuren zijn net zo stijlvol als stalen deuren, maar zijn veel lichter en gemakkelijker te installeren, waardoor ze een geweldige optie zijn voor huiseigenaren. Dus als u op zoek bent naar een mooie en moderne deur voor uw huis, bekijk dan zeker de selectie stalen deuren van Sandoors.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.