Stalen deur met glas

Unieke stalen deur met glas

Stalen deuren met glas worden steeds populairder in woningen vanwege hun strakke en moderne design. Slanke stalen profielen met veel glas zorgen voor een hoogwaardige afwerking die zowel sterk als praktisch is. Stalen deuren zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, van deuren met één glaspaneel tot deuren met meerdere ramen. Ondanks hun zware uiterlijk zijn stalen deuren gemakkelijk te hanteren door het gebruik van gespecialiseerde scharnieren. Als u op zoek bent naar een deur die zowel stijlvol als functioneel is, dan is een stalen deur met glas de perfecte keuze.

 

 

Stalen deur met glas op maat gemaakt

Hoogwaardige afwerking, sterk en nauwkeurig op maat gemaakt en geplaatst. Praktisch en mooi. Niet alleen de maten van onze metalen deuren variëren sterk, ook in de vormgeving is er veel variatie. Zo kennen we stalen binnendeuren die bestaan uit een kozijn met één glaspaneel, of deuren met meerdere ramen, bijvoorbeeld als onderdeel van een glazen wand. Maar de combinatie van glas en staal maakt het een deur van oerdegelijke en zware kwaliteit. U zou daarom kunnen denken dat het een zware deur is om te hanteren. De deur draait altijd op specialistische scharnieren van de allerbeste kwaliteit die voor dit gewicht en gebruik zijn ontworpen. Dit zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk geopend kan worden. Stalen deuren met glas bieden vele voordelen, waaronder een grotere duurzaamheid dan traditionele deuren, ze zijn ook stijlvol en kunnen een vleugje elegantie toevoegen aan elk huis.

Veilig en stijlvol stalen deur met glas

Stalen deuren met glas zijn verre van standaard in de meeste woningen. Het zijn slanke stalen profielen met veel glas. Ze hebben een hoogwaardige afwerking en zijn sterk en nauwkeurig op maat gemaakt en geplaatst. Ze zijn praktisch en mooi. Niet alleen de maten van onze metalen deuren variëren sterk, ook in de vormgeving is er veel variatie. Zo kennen we stalen binnendeuren die bestaan uit een kozijn met één glaspaneel, of deuren met meerdere ramen, bijvoorbeeld als onderdeel van een glazen wand. Maar de combinatie van glas en staal maakt het een deur van oerdegelijke en zware kwaliteit. U zou daarom kunnen denken dat het een zware deur is om te hanteren. De deur draait altijd op gespecialiseerde scharnieren van de allerbeste kwaliteit, die met massieve schroeven aan de deurpost zijn bevestigd. Dit resulteert in een romige soepele beweging wanneer u de deur opent of sluit. Stalen deuren met glas zijn niet alleen mooi, ze zijn ook zeer sterk en duurzaam. Ontwerp er nu een op maat.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.