Stalen deuren zwart

Stijlvolle en elegante stalen deur

Zwarte stalen deuren zijn een geweldige manier om licht toe te voegen aan uw huis, kantoor of winkel. Ze zijn stoer en stijlvol en kunnen echt een statement maken in uw interieur. Sandoors ontwerpt, produceert en monteert zwarte stalen deuren geheel in eigen beheer en volledig op maat. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit en ons vakmanschap is gegarandeerd. Vooraf meten we precies op hoe breed de deuren moeten worden, samen met de zijpanelen. Samen bepalen we waar de ramen komen en aan welke kant de deur open moet gaan. Door het verwerkte glas in de deuren zorgt dit voor een prachtige lichtinval. Zwarte stalen deuren geven elke ruimte karakter en tegelijkertijd sfeer. Dus als u op zoek bent naar een unieke manier om licht toe te voegen aan uw ruimte, zijn zwarte stalen deuren een geweldige optie.

 

Stalen deuren in het zwart

 

Stalen deuren zijn een opvallend beeld in de moderne woonkamer. Door het grote glasoppervlak laten de deuren veel licht binnen. De slanke stalen deuren passen daarom ideaal bij de moderne inrichting van een woning en staan erg goed in de woonkamer, keuken of hal. De kosten van een stalen deur zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals type, grootte en materiaal. De traditionele stalen deur staat bekend als een zware, dure, massieve deur die moeilijk op zijn plaats te krijgen is. De deuren van Sandoors zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze licht van gewicht zijn, makkelijk verplaatsbaar en een zeer betaalbaar alternatief voor de stalen deur van vroeger. Een stalen deur stel je eenvoudig samen in de configurator waar de prijzen direct zichtbaar zijn. Stalen deuren zijn altijd een populaire keuze geweest voor wie iets zoekt dat zowel stijlvol als duurzaam is. Staal is een van de sterkste materialen die er zijn en kan tegen een stootje. Als u op zoek bent naar een stalen deur die een statement maakt in uw huis, heeft Sandoors een grote selectie waaruit u kunt kiezen. Met onze configurator vindt u eenvoudig de perfecte deur voor uw huis en budget.

betaalbare stalen deur

stalen deuren zijn een geweldige manier om een vleugje klasse en raffinement aan uw huis toe te voegen. Zij kunnen met diverse sluitingen en handvatten worden uitgerust, en komen in een verscheidenheid van stijlen om uw smaak aan te passen. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten glas, zodat u de perfecte look voor uw huis kunt creëren. stalen deuren zijn ook uiterst duurzaam, waardoor ze een grote investering voor uw huis zijn.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.