Taatsdeur staal

Duurzame taatsdeur staal

Een stalen taatsdeur is een speciaal ontworpen deur die wordt gebruikt om soepel en geruisloos om een verticale as te draaien. Dit type deur is typisch strak en slank van ontwerp, en beschikt over een systeem waarmee de deur automatisch sluit. Stalen taatsdeuren hebben verschillende voordelen ten opzichte van stalen schuifdeuren. Zo hebben ze een rustieke uitstraling die perfect past bij een moderne inrichting. Bovendien zijn stalen taatsdeuren onderhoudsvrij en kunnen ze gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder dat er een kozijn nodig is. Tot slot kunnen stalen taatsdeuren in twee richtingen draaien, waardoor ze veelzijdiger zijn dan traditionele schuifdeuren.

 

Sandoors taatsdeur staal

Sandoors komt altijd eerst bij u thuis om uw deur op te meten, voordat deze volledig op maat wordt gemaakt. Sandoors poedercoat de stalen taatsdeur in de kleur RAL 7021. Deze kleur lijkt zwart, maar is net niet zwart. Deze grijs-zwarte kleur geeft de deur een iets zachtere uitstraling dan wanneer u voor volledig zwart gaat. Je hebt ook de keuze uit profielen in de kleur RAL 9005. Hoe dan ook, je eindigt met een mooie, duurzame deur die jaren meegaat.

 

Betaalbare en veelzijdige taatsdeur staal

Een stalen taatsdeur is een speciaal type stalen deur dat ontworpen is om te scharnieren op een vast punt in het deurkozijn. Hierdoor kan de deur in twee richtingen draaien, wat hem ideaal maakt voor gebruik in ruimtes met beperkte ruimte. De stalen taatsdeuren zijn ook strak en elegant, en ze kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van verschillende instellingen. Deze deuren zijn ook gemakkelijk te onderhouden en ze zijn volledig onderhoudsvrij. Bovendien hebben stalen taatsdeuren een rustieke uitstraling die perfect past bij een moderne inrichting. Stel nu jouw eigen deur samen in onze  configurator.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.