Zwarte stalen deuren

Uitstraling zwarte stalen deuren

Zwarte stalen deuren zijn een goede keuze voor een binnendeur. Ze zijn lichter dan stalen deuren, zodat er geen extra versterkingen nodig zijn. Aluminium is ook een duurzamer materiaal dan staal, dus deze deuren gaan langer mee. Sandoors komt altijd eerst bij u thuis om uw deur op te meten, voordat deze volledig op maat wordt gemaakt. Sandoors poedercoat de zwarte stalen deur in de kleur RAL 7021. Deze kleur lijkt zwart, maar is net niet zwart. Deze grijs-zwarte kleur geeft de deur een iets zachtere uitstraling dan wanneer u voor volledig zwart gaat. Je hebt ook de keuze uit profielen in de kleur RAL 9005. Hoe dan ook, je eindigt met een mooie, duurzame deur die jaren meegaat.

 

Op maat zwarte stalen deuren

De zwarte staaldeuren zijn een grote manier om wat extra stijl aan uw huis toe te voegen. Ze zijn strak en modern, en ze kunnen een ruimte echt laten knallen. Maar waar zijn zwarte stalen deuren van gemaakt? Zwarte stalen deuren zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is een duurzamer materiaal dan staal, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw deur snel beschadigd raakt. Bovendien is aluminium lichter in gewicht dan staal, dus u hoeft de vloer of het plafond niet te verstevigen als u een zwarte stalen deur plaatst. Sandoors komt altijd eerst bij u thuis om uw deur op te meten, voordat deze volledig op maat wordt gemaakt. En ze poedercoaten de deur in de kleur RAL 7021. Deze kleur lijkt zwart, maar is net niet zwart. Deze grijs-zwarte kleur geeft de deur een iets zachtere uitstraling dan wanneer je voor volledig zwart gaat. Maar, als je toch helemaal zwart wilt, heb je de keuze uit profielen in de kleur RAL 9005. Dus, als u op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame deur, ga dan voor een zwarte stalen deur van Sandoors.

Veiligheid en betaalbaarheid zwarte stalen deuren

Zwarte stalen deuren zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren vanwege hun duurzaamheid en stijlvolle uiterlijk. Hoewel stalen deuren doorgaans zwaarder zijn dan hun aluminium tegenhangers, vereisen ze geen extra verstevigingen in de vloer of het plafond, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in het interieur van uw huis. Zwarte stalen deuren zijn ook beter bestand tegen slijtage dan aluminium deuren, waardoor ze langer meegaan en minder onderhoud vergen. Voor het kiezen van een zwarte stalen deur voor uw woning bent u bij Sandoors aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan zwarte stalen deuren die volledig kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Wij poedercoaten onze deuren voor een subtiele off-zwarte look die zowel stijlvol als verfijnd is. Contacteer ons vandaag om meer te weten te komen over onze zwarte stalen deuren en hoe we u kunnen helpen om de perfecte deur voor uw huis te vinden.

Deur Samenstellen
Stel uw deur(en) compleet samen in onze deuren configurator en ontvang een geheel vrijblijvende offerte. 
Stalen deuren
De stalen deuren van Sandoors creëren een unieke ambiance en rijkelijk gevoel in elke ruimte.

Over Sandoors

 
Bij Sandoors hebben we een gedreven passie voor stalen binnendeuren. Die passie komt voort door een combinatie van affiniteit met staal, ruimtelijk inzicht en gevoel voor interieurstyling. Door intensieve research naar de meest superieure ranke profielen en montagematerialen, staan wij garant voor kwaliteit. De afwerking van onze stalen constructies staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden werken wij alleen met de beste materialen voor stalen deuren die jarenlang meegaan.


De kracht van Sandoors ligt op productontwikkeling, productie en montage. Door onze binnenhuis productie kunnen wij de scherpste prijs aanbieden voor de beste kwaliteit. Op ambachtelijke wijze vervaardigen we dagelijks de mooiste stalen deuren op onze eigen locatie. Wij leveren een uniek product van Hollandse bodem, volledig op maat gemaakt.


Wij hanteren hoge esthetische en technische normen en vinden een zeer persoonlijke begeleiding, van offerte tot en met montage en na-service, erg belangrijk. Ons doel is om uw wensen te vertalen naar een exclusief en kwalitatief staaltje vakmanschap voor uw project. Vanaf het eerste contactpunt wordt u geholpen door een toegewijde medewerker die u het gehele project bijstaat. Zo weet u zeker dat al uw verwachtingen worden beoogd door directe communicatielijnen.

 

DE ZES ZEKERHEDEN VAN SANDOORS
BOUW
BEGELEIDING

Verzekerd van een soepele bouwproces van start bouw tot oplevering. Voor meer kwaliteit.

Concurrerende prijzen

Dankzij een volledige eigen productie, zijn onze prijzen concurrerend. 

Meten en tekenen

Wij komen zelf bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen.

Hoogwaardige kwaliteit

De producten worden geproduceerd met zeer grote precisie door vakmensen.

Montage en productie

Van ontwerp tot montage in eigen beheer. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Landelijk werkgebied

Bij Sandoors verzorgen wij onze klanten in alle delen van Nederland.